Over 2MOVE

BODYSHAPE EN ZUMBA (TONING)

 
 
2MOVE biedt ook lessen voor volwassenen onder leiding van een vakkundige docente. Tijdens deze lessen bouw je conditie op, verstrek je je spieren, werk je aan lenigheid en wordt je fitter. Maar vooral zijn het gezellige lessen op moderne muziek. 
 
Voor de volwassenen starten de lessen vanaf maandag 3 september in de Vierstee:
- 19:00 uur Bodyshape
- 20:00 uur Zumba
 
Op woensdag 5 september start de intensieve les om:
- 19:15 uur Zumba Toning
 
Een Zumba-les is een van de leukste manieren om je conditie te verbeteren. Zumba Toning gaat nog een stapje verder: je traint je lichaam extra door gewichten (Toning sticks) te gebruiken. Als je de sticks gebruikt, wordt je workout intensiever. Daardoor vorm en verstevig je je spieren meer.
Als u in bezit bent van een www.u-pas.nl kunt u bij ons komen sporten.
 

AANVANG DANSSEIZOEN JEUGD DANSLESSEN

 
De vakantie zit er weer op, de scholen zijn begonnen en ook wij starten vanaf 1 september met een nieuw dansseizoen. 
 
Dit jaar staat de eerste les in het teken van een "open" les. Ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om een kijkje te nemen of mee te doen.
 
V.w.b. de indeling hebben we dezelfde tijden aan kunnen houden als vorig jaar.
 
In de Sojos:
Little Stars (tot groep 3) woensdag 5 september 15:30 uur  
Voor de jongste kids geeft Marie Louise een les van 45 minuten. In deze les staat centraal het met plezier leren bewegen op muziek.
 
Dance Kids (groep 3, 4 en 5) woensdag 5 september 16:15 uur
Tijdens deze les krijgen de kids een voorproefje van wat er in de les gegeven wordt. Er wordt meer aandacht besteed aan het aanleren van dansjes.
 
Urban (groep 6 en ouder) dinsdag 4 september 16:30 uur
De kids vanaf groep 6 krijgen een choreografie aangeleerd van Bo. 
Mocht je ook graag willen dansen in een van de selectiegroepen, geef dat dan aan, tijdens deze dag mag je namelijk ook meedoen met de les van Urban Dance. Wie weet wordt jij wel uitgekozen om ook deel te nemen in een van de selectielessen.
 
Breakdance begint op donderdag 6 september 17:15 uur
Onder leiding van Eutienne worden vette moves geleerd.
 
Urban Dance start op dinsdag 4 september 17:30 uur 
Deze les is normaal gesproken alleen op uitnodiging, maar dinsdag 4 september mag je laten zien wat je kunt. Wie weet zien we jou dan ook op een wedstrijd dansen. Met deze groep gaan we komend jaar ook naar wedstrijden. In verband met de zwangerschap van Joyce neemt Marie Louise de lessen over.
 
Urban Crew (op uitnodiging) op donderdag 6 september 18:15 uur
Deze groep bestaat uit getalenteerde dansers die het komende jaar weer geregeld naar wedstrijden zullen gaan.
 
Kinderen met een www.U-pas.nl kunnen bij ons ook komen sporten

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Met de invoering van deze wetgeving geldt in de hele Europese Unie dezelfde wetgeving op het gebied van privacy.

 

2MOVE heeft een beleid vastgesteld over de omgang met persoonsgegevens van haar leden. Het doel van dit beleid is deze persoonsgegevens te beschermen. Het gaat daarbij vooral om de ledenadministratie, facturering en boekhouding, nieuwsberichten en afbeeldingen op de website. De tekst van dit beleid is opvraagbaar bij de voorzitter van 2Move.

 

Ook is er een privacyverklaring opgesteld. Hierin is vermeld welke gegevens 2Move opslaat, waarvoor ze gebruikt worden en hoe de gegevens door u kunnen worden ingezien, gewijzigd en verwijderd. Lees hier de privacyverklaring.

Europese wetgeving

 

Als gevolg van nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy zijn alle afbeeldingen, youtube-filmpjes, video’s en ander beeldmateriaal van onze website verwijderd.

 

Hoewel we het erg jammer vinden dat wij geen beelden meer kunnen laten zien van de prachtige en leuke (eind)shows, wedstrijden en lessen hechten wij eraan te voldoen aan de privacyregelgeving. Voor zover op de website herkenbare beelden van personen zijn opgenomen, is hiervoor expliciete toestemming door betrokkene(n) gegeven.

 

We zijn aan het kijken hoe we in de toekomst kunnen voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden en we hier toch leuke herinneringen kunnen delen van optredens, uitvoeringen en lessen.

 

Gratis dansles met een U-pas

 

 

Ben jij in het bezit van een U-pas? Kom dan dansen bij 2 MOVE!.

Hoe werkt het? Bij 2 MOVE kun je je nog beschikbare tegoed van je U-pas besteden. Heb je nog voldoende tegoed, dan dans je zelfs gratis. Je tegoed is zichtbaar op je persoonlijke U-pas account. Geef bij je inschrijving op dat je een U-pas hebt, dan worden de kosten van de lessen en eenmalige inschrijving door 2 MOVE afgehandeld met de gemeente. Het U-pasjaar loopt van 1 juli 2017 tot 1 juli 2018.  

Nog geen U-pas maar wel nieuwsgierig? De U-Pas is er speciaal voor inwoners met een inkomen tot 125% van het landelijk geldende minimumloon. Met de pas krijgen deze inwoners de beschikking over een persoonlijk budget om te besteden aan sportieve, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten. De U-pas is ook geldig voor de danslessen bij 2 MOVE. Informatie over de U-pas en een aanvraagformulier vind je op www.u-pas.nl.

Vrijwilligers gezocht!

2Move is een leuke en gezellige vereniging. En zoals geen enkele vereniging kunnen wij ook niet zonder de hulp van vrijwilligers! 

 

We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur, onze commissies of op projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger! 

 

Ken je of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een steentje wil bijdragen aan 2Move? Mail dan a.u.b. vandaag nog naar info@2movemaartensdijk.nl

 

 

 

 

Bestuur 2Move

Als u vragen en/of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de volgende mensen:

 

Functie Naam / Adres Bereikbaarheid

Voorzitter & penningmeester (a.i.)

Lieneke Geurtsen 

voorzitter@2movemaartensdijk.nl

Contactpersoon
docent en leden dance/zumba/
bodyshape en Zumba toning
Lieneke Geurtsen
Tolakkerweg 163a
3738 JL Maartensdijk 
 
06-51242490
voorzitter@2movemaartensdijk.nl
Ledenadministratie

Yolanda Krijgsman

Dorpsweg 108

3738 CH Maartensdijk

0346-212243

ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

Algemeen Bestuurslid
Vice Voorzitter 

Facebook

Wilma van Eymeren

Prins Bernhardlaan 100

3738DS Maartensdijk

0346-553392

info@2movemaartensdijk.nl

PR en Website

Sponsoring (Club van 100) & Subsidies

Margreet Wisse

Wolfsmelk 5

3738TC Maartensdijk

06-26046739

pr@2movemaartensdijk.nl

 

Procedure lidmaatschap opzeggen.

Het lidmaatschap van 2MOVE loopt van 1 september tot 1 juli. Het opzeggen van
het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 2 juni bij de
ledenadministratie, ledenadministratie@2movemaartensdijk.nl

De Algemene Regels 2013

Hier kunt u de 2MOVE Algemene Regels 2013 downloaden.

algemene_regels_2move_september_2013.pdf

2MOVE Statuten.

Hier kunt u de statuten downloaden.

Het lidmaatschap van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), waarover in deze statuten wordt gesproken, is in het seizoen 2016-2017 door 2 MOVE beëindigd.

U heeft Acrobat PDF reader nodig om het document te lezen.

Download hier de PDF reader

2move_statutenwijziging.pdf
page loading