Docenten

Joyce

Joyce

 

Hallo, mijn naam is Joyce Geurtsen.


Toen ik ben gaan studeren ben ik ook begonnen met lesgeven bij 2Move, dit is heel wat jaren geleden. In de tussentijd heb ik het Conservatorium gedaan (Dans,zang en drama) en ben ik daarna afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie (dans, zang en drama). 

 

Dansen zat er bij mij al vroeg in, ik ben op mijn 4e begonnen met klassiek ballet, en toen we verhuisden naar Maartensdijk ben ik eigenlijk meteen als leerling bij 2 Move (toen nog Gymma) gaan dansen. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en dat is denk ik ook de reden dat ik nu nog steeds werkzaam ben binnen de vereniging.

 

Naast het dansen zit ook het zingen en acteren in mijn bloed en treed ik solistisch, samen met mijn zusje Marie Louise (ook docente bij 2Move) en met The dreams veel op.

Daarnaast was ik te zien met The Winner is (winnaar categorie Familie), in diverse Dinnershows, musicals waaronder 'My fair Lady' (als Eliza Doolittle), 'Repelsteeltje' (als de molenaarsdochter), bij het Nederlands Musical Ensemble in 'Robin Hood' en 'Merlijn'. Tijdens mijn studie in diverse zelfgemaakte voorstellingen, Kindermusicals van MusicalOne en vertolkte ik de hoofdrol in de musical 'Rex' van Koen en Ad van Dijk.

 

Het aankomende jaar zal ik alle lessen voor volwassenen voor mijn rekening nemen.

Ik heb er zoals altijd weer erg veel zin in!

 

veel liefs

Joyce Geurtsen

 

 

Luister hier naar een duet met Peter Vos en Joyce met het nummer van Andrea Bocelli: Vivo per lei

 

 

 

Marie-Louise

Marie-Louise

 

Hallo, ik ben Marie Louise en ik ben één van de docenten bij 2Move.

Toen ik 4 jaar oud was ben ik begonnen met dansen bij 2Move Maartensdijk (toen nog Gymma). Vanaf mijn 16e ben ik hier ook gaan lesgeven. Ik ben begonnen met het lesgeven van één groep en uitgegroeid tot het geven van meerdere lessen, waaronder de allerkleinsten, het selectieteam en geef ik ondersteuning en begeleiding aan andere docenten.

Ik heb de vooropleiding HBO van Lucia Marthas - Institute for Performing Arts gedaan, ben afgestudeerd als Artiest aan de Nederlandse Pop Academie en als uitvoerend en docerend Danser aan De Urban Dansopleiding.

 

Tevens heb ik verschillende diploma’s op het gebied van dans behaald, zoals zumba. Momenteel ben ik in de afrondende fase van mijn bachelor opleiding Toegepaste Psychologie en studeer ik af in de richting van coaching.

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met alles wat met zingen, dansen en acteren te maken heeft. Ik heb 6 jaar op het Nederlands Musical Ensemble gezeten en heb daar in verschillende musicals meegespeeld, zoals: Merlijn de tovenaar en Crisis op Camelot. Daarnaast heb ik één van de hoofdrollen gehad in de theatershow Schatten van de zee en in de show Wally en zijn vriendjes, in het Dolfinarium. Momenteel treed ik nog op als solist en samen met mijn zus Joyce als The Dreams. Samen met Joyce heb ik meegedaan aan The Winner is van SBS6, waar wij winnaar zijn geworden in de categorie Familie.

Ik geef nu al vele jaren met veel plezier les bij 2Move en heb ook weer heel veel zin in het aankomende seizoen. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken met een toffe eindshow als afsluiting.

 

 

 

 

Eutienne

 

Hallo, ik ben Eutienne Rodriques en heb jarenlang de breakdance lessen voor 2Move gegeven. Momenteel ben ik aan 2 Move verbonden als support docent, voor inval of bijzondere evenementen. 

 

 

Ik breakdance al vanaf de zomer van 2003 waar ik met vrienden op straat begon met een matje en een radio. Hier ontwikkelde wij de mooiste trucs en hebben wij onze dans ontwikkeld.

 

Lijkt Breakdance jou ook leuk om te doen? Wil je je eerste sixstep, freeze, head spin of wat dan ook leren? Kom een keertje langs in Sojos op de dinsdag en pik een lesje mee.

 

Tim

 

Hallo, Mijn naam is Tim en ik ben 18 jaar. Ik breakdance al vanaf mijn 7de en zit in een crew genaamd UC crew. Samen met mijn crew ga ik naar vele battles en in 2018 hebben we zelfs het Nederlands kampioenschap gewonnen. Als klein jongetje begon ik met breakdancen bij 2move en ben hier eigenlijk nooit meer weggegaan. Van leerling ben ik doorgegroeid naar assisterend docent en nu geef ik zelf regelmatig de breakdance lessen bij 2move. Ik vind lesgeven leuk omdat je ieder kind ziet vorderen en ze hierbij kunt motiveren en ondersteunen. En een leuk feitje is dat ik 2 minuten en 4 seconden op mijn handen kan staan :).

Tim

Maartje

Maartje

  

Hoi! Mijn naam is Maartje van Ierland en ik ben 19 jaar. Vanaf jongs af aan dans ik al heel graag en na vele jaren gedanst te hebben bij 2move mag ik er dit jaar les gaan geven, ik heb er super veel zin in!

Momenteel dans ik zelf nog steeds op een school in utrecht en ik ben ook een grote fan van freestylen.

Naast het dansen volg ik in het dagelijkse leven een docentenopleiding aan de Hogeschool van Utrecht, naast dansen is dus ook lesgeven mijn passie.

Ik kijk uit naar dit aankomende jaar en heb zin om er met iedereen een leuk jaar van te maken!

Charlotte

Charlotte

 


Hoi, mijn naam is Charlotte en ik ben 18 jaar oud. Ik ben begonnen met dansen toen ik 5 jaar oud en ik ben toen begonnen bij 2move. Zelf heb ik ook een aantal jaar in het selectie team gedanst waarmee we regelmatig naar wedstrijden en optredens gingen. Ik heb altijd met veel plezier bij 2move gedanst en vind het daarom erg leuk om dit gevoel door te kunnen geven tijdens mijn lessen. Ik maak voornamelijk choreo’s in de stijl streetdance maar probeer regelmatig diverse stijlen te combineren.
Ik kijk er erg naar uit om aankomend seizoen weer te kunnen dansen en hoop jullie te zien tijdens mijn lessen en samen te kunnen dansen.

Jara

Jara

 

Hallo, ik ben Jara, 23 jaar oud en één van de docenten bij 2Move!

Ik ben op mijn vierde begonnen met dansen. Tijdens de middelbare school heb ik vooropleidingen gevolgd bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Daarna ben ik begonnen met aan de Academie voor Danseducatie te Fontys, waar ik momenteel aan het afstuderen ben. Ik werk als vaste invaldocent bij 2Move.